Sibble is een babymerk, gespecialiseerd in unieke bekleding en accessoires voor diverse standaard babyproducten. Wij toveren o.a. saaie Maxi-Cosi’s, Kinderwagens, Buggy’s en Kinderstoelen met prachtige designs en stoffen om tot een uniek, praktisch en luxe exemplaar, helemaal naar jou smaak!


Even voorstellen; wij zijn Anouk en Floor van Sibble. Dé bedenkers van het door ons gepatenteerde en los verkrijgbare zonnekapje voor de Maxi Cosi.
Toen we zelf een kleintje kregen vonden we het standaard kapje dat op de Maxi Cosi zit niet goed genoeg; te dun, te klein en geen goede pasvorm. Teveel zon, wind en kou kwam toch in baby's gezichtje terecht. Ook vonden we de maxi Cosi - die je in de praktijk een stuk vaker gebruikt dan alleen in de auto - zó ontzettend saai, je kon kiezen uit zwart, zwart of zwart! We hebben een compleet ander ontwerp gemaakt, los verkrijbaar, universeel, en dat veel beter blijft zitten. Daarbij wilden we een kap die beter beschermt tegen wind, en waar minder zon in valt. We hebben patent aangevraagd èn gekregen op ons unieke ontwerp zonnekap, hier zijn we supertrots op!

Een goede kwaliteit is erg belangrijk voor ons.
Uiteraard voorzien we de Maxi Cosi kappen en hoezen van de leukste hippe prints en actuele kleuren, want het oog wil ook wat! Hiernaast hebben we getracht alle producten goed betaalbaar te houden, het leven met een baby is al duur genoeg!

Na ons jongste kind was met ons eerste product dan ook een nieuw kindje geboren: het merk Sibble! Na 8 jaar werken we nog steeds elke dag met heel veel plezier aan ons merk Sibble en de webshop Sibble.nl

Na het succesvolle zonnekapje (de ColorCap) krgen we de smaak te pakken en hebben we allerlei andere kwalitatieve producten van textiel ontwikkeld voor baby en peuter. Het liefst nèt een beetje anders, ook proberen we onze producten een innovatieve twist of een dubbele functie mee te geven.
Zo is onze wikkeldoek en voetenzak omgedraaid óók een handig speelkleedje dat je altijd bij je hebt en is onze voetenzak op verschillende manieren te vouwen, voor wat warmer of wat minder warm en hebben onze universele inlegkussens een zomerkant en een winterkant!

We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen in Sibble en natuurlijk voor de leuke reacties die we altijd van jullie mogen ontvangen, en hopelijk blijven krijgen!
Leuk als jullie een Like geven op onze Facebookpagina. Dan zien jullie allerlei leuke en handige babytips, schattige en grappige filmpjes, informatie over onze producten en af en toe een leuke aanbieding die je niet op de website krijgt.
We hebben vele trouwe volgers, inmiddels al meer dan 11.600, hier zijn we hartstikke trots op! We vinden we het ook gewoon erg leuk om jullie op Facebook te 'onmoeten'. Jullie verhalen te lezen, jullie ervaringen, jullie tips wat je nog mist in 'Babyland' of gewoon voor een praatje of een plaatje ;-)

Via Facebook heb je het snelste contact, als je een vraag, een klacht of een opmerking hebt? Of gewoon wat hulp nodig hebt. Service is erg belangrijk voor ons, we doen er alles aan om tot een goede oplossing te komen, mocht er iets zijn.

Op Facebook vind je ook informatie over onze Special Sale avonden, deze organiseren wij geregeld in onze winkel in Uitgeest. Kom gerust een keer langs, het is zeker de moeite waard, onze AankleedTol is al heel leuk, maar wat is er nou leuker als lekker zelf 'live' de allermooiste combinatie te maken en lekker te kunnen voelen aan de stofjes!

Fijne dag en hopelijk tot ziens!

Floor & Anouk

https://www.facebook.com/sibble.shop/

Waarom kiezen voor Sibble?

Gegarandeerd 
  superkwaliteit


Vochtopnemend 
  100% katoen


Egen ontwerp, 
  perfecte pasvorm


Niet goed geld terug

Vóór 22.30 besteld, 
  direct verstuurd


Unieke online 
  Aankleed-Tool


Handgemaakt 
  in Europa


Hulp nodig?
  Onze Klantenservice
  op Social Media
  helpt je snel
  en vakkundig!


Zeer goede service

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Even voorstellen; wij zijn Anouk en Floor van Sibble. Dé bedenkers van het door ons gepatenteerde en los verkrijgbare zonnekapje voor de Maxi Cosi.
Toen we zelf een kleintje kregen vonden we het standaard kapje dat op de Maxi Cosi zit niet goed genoeg; Teveel zon, wind en kou kwam toch in baby's gezichtje terecht. De maxi Cosi - die je in de praktijk een stuk vaker gebruikt dan alleen in de auto - was zó ontzettend saai. We hebben een compleet ander ontwerp gemaakt, los verkrijgbaar, universeel, en het blijft goed zitten. Na het succesvolle zonnekapje (de ColorCap) kregen we de smaak te pakken en hebben we allerlei andere kwalitatieve producten van textiel ontwikkeld voor baby en peuter. Het liefst nèt een beetje anders, en altijd met een innovatieve twist of een dubbelfunctie.
Een goede kwaliteit is erg belangrijk voor ons, er is al genoeg mindere kwaliteit op de markt!
 

Sample Sale

Wij organiseren regelmatig een gezellige Sample Sale in de winkel in Uitgeest. Je kan dan samen met andere jonge moeders (of moeders in spé) gezellig shoppen voor mooie Sibble producten met flinke kortingen. Je kan naar hartelust combineren, passen, voelen en nog eens twijfelen. Houdt de agenda in de gaten! We proberen zeker eens in de 2 maanden een gezellige Sample Sale-avond te organiseren.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel