Proclaimer
 
Alle informatie op deze website is door Sibble met grote zorg samengesteld en bedoeld voor persoonlijk gebruik. Als er een typfout in zit excuseren wij ons hiervoor. 

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er een foutje in de website is geslopen, mocht jij er één kunnen ontdekken, dan vragen wij je dat ons te melden zodat we het kunnen aanpassen.

De kleuren van het product op je scherm kunnen wat afwijken van het originele product. Dit komt omdat alle computerschermen en de instellingen hiervan anders zijn, en daarom anders kunnen overkomen op je computer, tablet of telefoon. Wij doen ons uiterste best om de juiste kleuren te laten zien in onze webshop. Mocht je het een echt hele andere kleur vinden als dat er op de website te zien, is, laat het ons weten!

Sibble is niet verantwoordelijkheid voor schade op onze producten die door de klant zijn gemaakt. Als er schade is bij een nieuwe gekocht product, zijn we natuurlijk wel verantwoordelijk, en zullen we een nieuw product leveren of een oplossing zoeken.

Wij spannen ons in om de informatie op onze website zo goed mogelijk en zo volledig mogelijk bij te houden.

Het auteursrecht op deze website berust bij Sibble, net als de foto's.
Mocht je een tekst en/of foto willen gebruiken, dan mag dit alleen als je toestemming hebt van ons, we hopen dat je hier begrip voor hebt. We willen graag weten waar onze foto's en teksten terecht komen, maar aangezien we graag reclame maken voor onze superleuke producten zullen we het vast juist heel leuk vinden als je iets van ons ergens anders neer zet!

groetjes, Floor & Anouk
 

Waarom kiezen voor Sibble?

Gegarandeerd 
  superkwaliteit


Vochtopnemend 
  100% katoen


Egen ontwerp, 
  perfecte pasvorm


Niet goed geld terug

Vóór 22.30 besteld, 
  direct verstuurd


Unieke online 
  Aankleed-Tool


Handgemaakt 
  in Europa


Hulp nodig?
  Onze Klantenservice
  op Social Media
  helpt je snel
  en vakkundig!


Zeer goede service

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Even voorstellen; wij zijn Anouk en Floor van Sibble. Dé bedenkers van het door ons gepatenteerde en los verkrijgbare zonnekapje voor de Maxi Cosi.
Toen we zelf een kleintje kregen vonden we het standaard kapje dat op de Maxi Cosi zit niet goed genoeg; Teveel zon, wind en kou kwam toch in baby's gezichtje terecht. De maxi Cosi - die je in de praktijk een stuk vaker gebruikt dan alleen in de auto - was zó ontzettend saai. We hebben een compleet ander ontwerp gemaakt, los verkrijgbaar, universeel, en het blijft goed zitten. Na het succesvolle zonnekapje (de ColorCap) kregen we de smaak te pakken en hebben we allerlei andere kwalitatieve producten van textiel ontwikkeld voor baby en peuter. Het liefst nèt een beetje anders, en altijd met een innovatieve twist of een dubbelfunctie.
Onze producten zijn van zeer goed kwaliteit, dit vinden wij erg belangrijk en staat daarom hoog in het vaandel.
 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webwinkel