Heb je een vraag?  We helpen je graag!


Vragen over bestellingen, klachten of ruilen stuur ons een bericht via Social Media: facebook of Instagram  (hier krijg je heel snel antwoord) of stuur een mail naar klantenservice@sibble.nl We werken met een verzendhuis: vóór 22.30 bestellen; de volgende dag al in huis!

Groetjes, Anouk & Floor
algemeen: info@sibble.nl
klantenservice: klantenservice@sibble.nl
retouneren of ruilen: retour@sibble.nl.
bank: NL58 INGB 0005 4150 68, t.n.v. Sibble te Krommenie

KVK 34344393 | BTW nr 820900977B01

De producten van Sibble zijn eigen ontwerpen en geregistreerd en beschermd bij het Benelux Bureau voor Intelectueel Eigendom. Namaak is dan ook verboden en wordt streng gecontroleerd. 
Het merk Sibble is geregistreerd en beschermd. De afbeeldingen en teksten op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Zij mogen zonder goedkeuring van de directie van Sibble niet worden gebruikt.
 
 

Waarom kiezen voor Sibble?

Gegarandeerd 
  superkwaliteit


Vochtopnemend 
  100% katoen


Egen ontwerp, 
  perfecte pasvorm


Niet goed geld terug

Vóór 22.30 besteld, 
  direct verstuurd


Unieke online 
  Aankleed-Tool


Handgemaakt 
  in Europa


Hulp nodig?
  Onze Klantenservice
  op Social Media
  helpt je snel
  en vakkundig!


Zeer goede service

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Even voorstellen; wij zijn Anouk en Floor van Sibble. Dé bedenkers van het door ons gepatenteerde en los verkrijgbare zonnekapje voor de Maxi Cosi.
Toen we zelf een kleintje kregen vonden we het standaard kapje dat op de Maxi Cosi zit niet goed genoeg; Teveel zon, wind en kou kwam toch in baby's gezichtje terecht. De maxi Cosi - die je in de praktijk een stuk vaker gebruikt dan alleen in de auto - was zó ontzettend saai. We hebben een compleet ander ontwerp gemaakt, los verkrijgbaar, universeel, en het blijft goed zitten. Na het succesvolle zonnekapje (de ColorCap) kregen we de smaak te pakken en hebben we allerlei andere kwalitatieve producten van textiel ontwikkeld voor baby en peuter. Het liefst nèt een beetje anders, en altijd met een innovatieve twist of een dubbelfunctie.
Onze producten zijn van zeer goed kwaliteit, dit vinden wij erg belangrijk en staat daarom hoog in het vaandel.
 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webwinkel