Maxi Cosi hoes, Maxi Cosi kap of de hele Maxi Cosi bekleding

Met deze handige AankleedTool kun je online je favoriete Maxi Cosi combinatie samenstellen. Zo zie je precies wat leuk bij elkaar staat en wat een mindere combinatie is.
Waarom de bekleding van Sibble 

Sibble heeft prachtige kwalitatieve jersey hoezen voor je Maxi Cosi. De hoezen zijn te gebruiken voor heel veel types autodraagstoeltjes en Maxi Cosi's. Je draagt de hoezen van Sibble over de bestaande bekleding van je Maxi Cosi. Het schuimrubber en piepschuim in onderdeel van de constructie, deze mag je niet verwijderen. Als je je stoeltje een andere kleur wil geven, of je wil je Maxi Cosi juist schoon houden, dan is een Maxi Cosi hoes van Sibble ideaal! De Maxi Cosi hoezen kunnen gewoon in de wasmachine, handig, want je kleintje zal af en toe knoeien en het luiertje zal helaas ook wel eens doorlekken. Maar... je stopt de hoes in de wasmachine, en binnen no time is Maxi Cosi weer heerlijk fris.
Heb je nu een dochtertje gekregen en eerder al een zoon, en wil je je meisje niet in die jongensachtige Maxi Cosi vervoeren? Sibble heeft divere kleurtjes en printjes hoezen zodat de Maxi Cosi helemaal is veranderd. Je kan de Sibble Maxi Cosi hoes ook superleuk combineren met een Maxi Cosi Zonnekap en een handig ColorScreen. Zo is je Maxi Cosi weer helemaal als nieuw, of als ie nieuw is, helemaal naar je eigen smaak.

Met onze handige AankleedTool kun je online je favoriete Maxi Cosi combinatie samenstellen. Zo zie je precies wat leuk bij elkaar staat en wat een mindere combinatie is. 

Maxi Cosi hoes, zonnekap, gordelkussentjes en screens


Waarom kiezen voor Sibble?

Gegarandeerd 
  superkwaliteit


Vochtopnemend 
  100% katoen


Egen ontwerp, 
  perfecte pasvorm


Niet goed geld terug

Vóór 22.30 besteld, 
  direct verstuurd


Unieke online 
  Aankleed-Tool


Handgemaakt 
  in Europa


Hulp nodig?
  Onze Klantenservice
  op Social Media
  helpt je snel
  en vakkundig!


Zeer goede service

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Even voorstellen; wij zijn Anouk en Floor van Sibble. Dé bedenkers van het door ons gepatenteerde en los verkrijgbare zonnekapje voor de Maxi Cosi.
Toen we zelf een kleintje kregen vonden we het standaard kapje dat op de Maxi Cosi zit niet goed genoeg; Teveel zon, wind en kou kwam toch in baby's gezichtje terecht. De maxi Cosi - die je in de praktijk een stuk vaker gebruikt dan alleen in de auto - was zó ontzettend saai. We hebben een compleet ander ontwerp gemaakt, los verkrijgbaar, universeel, en het blijft goed zitten. Na het succesvolle zonnekapje (de ColorCap) kregen we de smaak te pakken en hebben we allerlei andere kwalitatieve producten van textiel ontwikkeld voor baby en peuter. Het liefst nèt een beetje anders, en altijd met een innovatieve twist of een dubbelfunctie.
Onze producten zijn van zeer goed kwaliteit, dit vinden wij erg belangrijk en staat daarom hoog in het vaandel.
 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webwinkel