Ben jij ook vaak bang om de verkeerde keuze te maken? Vol verwachting wachten op je bestelling! En zo teleurgesteld als je pakketje binnen is omdat het toch niet zo goed bij elkaar matcht als dat je je had voorgesteld?

Met onze handige Sibble aankleed-tool kun je nu zelf online je favoriete Maxi Cosi Set samenstellen en direct het resultaat zien waardoor je niet meer voor een teleurstelling komt te staan.


We krijgen vaak de vraag: "Staat deze Maxi Cosi kap bij dit Screen, en welke Maxi Cosi hoes combineert hier het mooiste bij?" Met onze handige Sibble aankleed-tool kun je zelf online je favoriete Maxi Cosi Set samenstellen. 
Onze Maxi Cosi bekleding is gemaakt van een soepele zachte Jersey katoen. De Maxi Cosi hoes zit prachtig op het autostoeltje door de perfecte pasvorm. Om de pasvorm mooi te houden loopt er een elastiekje en knoopje onder de beugel van de maxi cosi door. Dit elastiekje moet je even opzij schuiven als je de maxi cosi op de adapters van je kinderwagen zet.
Bij de Maxi Cosi hoesjes hebben we mooie, zachte bijpassende gordelbeschermers gemaakt.
ze zijn langer en dikker als de standaard gordelbeschermers, zo zit je kindje heerlijk zacht en comfortabel.
Met ons prachtig Maxi Cosi zonnekapje ligt je kleintje heerlijk in de schaduw,uit de wind en lichte regen.
Baby’s worden snel verblind in de Maxi Cosi, doordat ze liggend vervoerd worden. Dit kan worden voorkomen door het handige schuifbare schermpje (colorscreen).