Mama en Abel zijn Sibble-fan! ?
Onze Noa helemaal tevreden in jullie voetenzak #Sibble
Ook met deze kou en extra maxicosi dekje over de voetenzak blijft Noa lekker warm en ligt ze er heerlijk vrolijk bij ?#Sibble
     Deze maand voor de maxi cosi deken dustymint gegaan en wat een super deken onze Mason vind hem heerlijk liggen en wij zouden er zelf ook graag in passen � en wat super dat de medewerksters van Sibble er alles aan gedaan hebben om te zorgen dat we een deken thuis kregen aangezien ze eigenlijk uitverkocht waren in die kleur � dankjewel en tot Sibble.
✭✭✭✭✭ Zondagavond besteld, en voor ik in de ochtend de douche in wilde instappen ging de deurbel al met het bestelde pakketje! Echt top!
✭✭✭✭✭ Zeer tevreden met mijn bestelling die ik de volgende dag al heb ontvangen! De maxi cosi voor onze tweede wondertje ziet er oogverblindend uit. Iedereen is er verliefd op.
✭✭✭✭✭ Super blij met mijn mooie Stripe zonnekap en stoelhoes. Makkelijk kiezen op de site en super snelle bezorging! Ga zeker snel weer een setje bestellen
✭✭✭✭✭ Van de week voetenzak besteld.... Wat geweldig de kleine ligt er heerlijk in. Ook zo handig dat je niet perse een jasje hoeft aan te trekken...

Waarom kiezen voor Sibble?

Gegarandeerd 
  superkwaliteit


Vochtopnemend 
  100% katoen


Egen ontwerp, 
  perfecte pasvorm


Niet goed geld terug

Vóór 22.30 besteld, 
  direct verstuurd


Unieke online 
  Aankleed-Tool


Handgemaakt 
  in Europa


Hulp nodig?
  Onze Klantenservice
  op Social Media
  helpt je snel
  en vakkundig!


Zeer goede service

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Even voorstellen; wij zijn Anouk en Floor van Sibble. Dé bedenkers van het door ons gepatenteerde en los verkrijgbare zonnekapje voor de Maxi Cosi.
Toen we zelf een kleintje kregen vonden we het standaard kapje dat op de Maxi Cosi zit niet goed genoeg; Teveel zon, wind en kou kwam toch in baby's gezichtje terecht. De maxi Cosi - die je in de praktijk een stuk vaker gebruikt dan alleen in de auto - was zó ontzettend saai. We hebben een compleet ander ontwerp gemaakt, los verkrijgbaar, universeel, en het blijft goed zitten. Na het succesvolle zonnekapje (de ColorCap) kregen we de smaak te pakken en hebben we allerlei andere kwalitatieve producten van textiel ontwikkeld voor baby en peuter. Het liefst nèt een beetje anders, en altijd met een innovatieve twist of een dubbelfunctie.
Een goede kwaliteit is erg belangrijk voor ons, er is al genoeg mindere kwaliteit op de markt!
 

Sample Sale

Wij organiseren regelmatig een gezellige Sample Sale in de winkel in Uitgeest. Je kan dan samen met andere jonge moeders (of moeders in spé) gezellig shoppen voor mooie Sibble producten met flinke kortingen. Je kan naar hartelust combineren, passen, voelen en nog eens twijfelen. Houdt de agenda in de gaten! We proberen zeker eens in de 2 maanden een gezellige Sample Sale-avond te organiseren.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel