Sinds eind 2017 hebben wij onze eigen Sibble Store in Uitgeest!
Wil je onze producten eens 'in het echt' zien en voelen, of wil je uitgebreid allerlei zonnekappen, stoelhoezen en colorscreens, wikkeldekens, dekjes etc. met elkaar kunnen combineren?
Wil je de allermooiste combinatie samenstellen en die het liefste met je eigen ogen bekijken en niet op de computer, tablet of telefoon? Kom dan naar onze gezellige winkel in Uitgeest en wij helpen je een mooie combinatie te maken!


We zijn 2 vaste dagen per week geopend:
Dinsdag: 10.00 - 16.00 uur
Donderdag: 10.00 uur - 16.00 uur


We zijn de andere dagen ook vaak aanwezig in de winkel (behalve woensdag en zaterdag) maar zijn ook vaak op pad. Op zoek naar de leukste stoffen voor nieuwe producten of foto's maken die op de website moeten komen, en al het geregel dat nodig is voor een webshop.

Als we in de winkel zijn ben je uiteraard hartelijk welkom!


Sibble Store

Gladiolenpad 3
1911 AZ Uitgeest
0251 827371
(naast IJssalon de Florijn en de Hema)


Tot ziens in Uitgeest!
 

Donderdagavond 29 November van 17.00 - 21.00 uur hebben we weer een Special Sale avond in onze winkel. Kom je ook?Waarom kiezen voor Sibble?

Gegarandeerd 
  superkwaliteit


Vochtopnemend 
  100% katoen


Egen ontwerp, 
  perfecte pasvorm


Niet goed geld terug

Vóór 22.30 besteld, 
  direct verstuurd


Unieke online 
  Aankleed-Tool


Handgemaakt 
  in Europa


Hulp nodig?
  We zijn er voor je!

  maandag
  Dinsdag
  en Woensdag van
  10:00-17:00
  tel. nr: 0251 827371

Zeer goede service

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Even voorstellen; wij zijn Anouk en Floor van Sibble. Dé bedenkers van het door ons gepatenteerde en los verkrijgbare zonnekapje voor de Maxi Cosi.
Toen we zelf een kleintje kregen vonden we het standaard kapje dat op de Maxi Cosi zit niet goed genoeg; Teveel zon, wind en kou kwam toch in baby's gezichtje terecht. De maxi Cosi - die je in de praktijk een stuk vaker gebruikt dan alleen in de auto - was zó ontzettend saai. We hebben een compleet ander ontwerp gemaakt, los verkrijgbaar, universeel, en het blijft goed zitten. Na het succesvolle zonnekapje (de ColorCap) kregen we de smaak te pakken en hebben we allerlei andere kwalitatieve producten van textiel ontwikkeld voor baby en peuter. Het liefst nèt een beetje anders, en altijd met een innovatieve twist of een dubbelfunctie.
Een goede kwaliteit is erg belangrijk voor ons, er is al genoeg mindere kwaliteit op de markt!
 

Sample Sale

Wij organiseren regelmatig een gezellige Sample Sale in de winkel in Uitgeest. Je kan dan samen met andere jonge moeders (of moeders in spé) gezellig shoppen voor mooie Sibble producten met flinke kortingen. Je kan naar hartelust combineren, passen, voelen en nog eens twijfelen. Houdt de agenda in de gaten! We proberen zeker eens in de 2 maanden een gezellige Sample Sale-avond te organiseren.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel