Sibble heeft naast mooie Maxi Cosi hoezen prachtig ontworpen Maxi Cosi kappen voor je Maxi Cosi.
Het ontwerp is anders als het standaard zonnekapje van je Maxi Cosi, deze stevige kap zit om de beugel van je Maxi Cosi heen, en door de haaks aangestikte rand glijdt de zonnekap niet van de beugel af, maar blijft juist strak zitten. Ook als je je beugel naar achter plaatst, blijft de maxi Cosi zonnekap prachtig zitten.
De elastieken die je onder de beugelknop plaatst zijn voorzien van elastiek met antislip. Op deze manier glijden de elastieken niet van de beugel af.
Je moet zorgen dat je de elastieken niet te ver naar binnen plaatst, want anders blokkeer je het kliksysteem waarmee je de Maxi Cosi op  je wagen zet. Met de antislip-elastoeken is dat ook niet nodig, de kap blijft prima zitten op de onderzijde van de knop van je beugel.

Je kan de Maxi Cosi nog gewoon dragen, omdat we een opening in de bovenkant hebben gemaakt. Je kan hier je hand of je arm gewoon doorheen halen. En je kan de opening gebruiken om even naar je kindje te spieken!

De Maxi Cosi wordt veel vaker gebruikt als alleen maar in de auto. Je klikt hem even op het onderstel van je wagen voor een boodschapje, of als je je andere kindje van school haalt of een wandelingetje maakt. ​De Maxi Cosi is vaak veel te zwaar om te tillen, zeker als je baby wat groter wordt.
Wel belangrijk dat je je kindje niet te lang achter elkaar in de Maxi Cosi vervoert. Maximaal 2 uurtjes, daarna weer lekker in de wagen, in de box of in bed, anders is het niet goed voor het ruggetje en hoofdje.

Kindjes zitten tot ca 13-15 maanden in de Maxi Cosi, omdat het de veiligste manier van vervoeren is. De beentjes van je baby mogen gerust een eindje uitsteken, pas als de bovenkant van de oren van je kindje boven de rand uitkomen, wordt het tijd voor een andere autostoel. Men stapt in de regel veel te snel over naar een grotere autostoel, terwijl het kindje nog niet zelfstandig kan zitten. Informeer jezelf ook altijd even op Veilig Verkeer Nederland.


Waarom kiezen voor Sibble?

Gegarandeerd 
  superkwaliteit


Vochtopnemend 
  100% katoen


Egen ontwerp, 
  perfecte pasvorm


Niet goed geld terug

Vóór 22.30 besteld, 
  direct verstuurd


Unieke online 
  Aankleed-Tool


Handgemaakt 
  in Europa


Hulp nodig?
  Onze Klantenservice
  op Social Media
  helpt je snel
  en vakkundig!


Zeer goede service





Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbrief



Aanmelden

Over ons

Even voorstellen; wij zijn Anouk en Floor van Sibble. Dé bedenkers van het door ons gepatenteerde en los verkrijgbare zonnekapje voor de Maxi Cosi.
Toen we zelf een kleintje kregen vonden we het standaard kapje dat op de Maxi Cosi zit niet goed genoeg; Teveel zon, wind en kou kwam toch in baby's gezichtje terecht. De maxi Cosi - die je in de praktijk een stuk vaker gebruikt dan alleen in de auto - was zó ontzettend saai. We hebben een compleet ander ontwerp gemaakt, los verkrijgbaar, universeel, en het blijft goed zitten. Na het succesvolle zonnekapje (de ColorCap) kregen we de smaak te pakken en hebben we allerlei andere kwalitatieve producten van textiel ontwikkeld voor baby en peuter. Het liefst nèt een beetje anders, en altijd met een innovatieve twist of een dubbelfunctie.
Onze producten zijn van zeer goed kwaliteit, dit vinden wij erg belangrijk en staat daarom hoog in het vaandel.
 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webwinkel