OVERIG /

Digitale posters

Digitale-posters

Prachtige digitale posters voor de baby, en/of kinderkamer

Zelf uit te printen, zo kun je zelf kiezen waar je de afbeelding op afgedrukt wil hebben, en ook de grootte kun je helemaal zelf bepalen. (tot ca 50x70 cm).

Je kan de poster bv printen op o.a. papier, hout, canvasdoek, forex, of aluminium. Maar ook op een mok, muismat, schooltas of puzzel!
Bijvoorbeeld bij Hema of kruidvat of ander bedrijf die foroproducten print.

Uiteraard kun je de afbeeldingen zelf ook printen op je inktjet of laserprinter. Gebruik in dat geval iets dikker papier (of fotopapier) voor het allermooiste resultaat!
Waarom kiezen voor Sibble?

Gegarandeerd 
  superkwaliteit


Vochtopnemend 
  100% katoen


Egen ontwerp, 
  perfecte pasvorm


Niet goed geld terug

Vóór 22.30 besteld, 
  direct verstuurd


Unieke online 
  Aankleed-Tool


Handgemaakt 
  in Europa


Hulp nodig?
  Onze Klantenservice
  op Social Media
  helpt je snel
  en vakkundig!


Zeer goede service

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Even voorstellen; wij zijn Anouk en Floor van Sibble. Dé bedenkers van het door ons gepatenteerde en los verkrijgbare zonnekapje voor de Maxi Cosi.
Toen we zelf een kleintje kregen vonden we het standaard kapje dat op de Maxi Cosi zit niet goed genoeg; Teveel zon, wind en kou kwam toch in baby's gezichtje terecht. De maxi Cosi - die je in de praktijk een stuk vaker gebruikt dan alleen in de auto - was zó ontzettend saai. We hebben een compleet ander ontwerp gemaakt, los verkrijgbaar, universeel, en het blijft goed zitten. Na het succesvolle zonnekapje (de ColorCap) kregen we de smaak te pakken en hebben we allerlei andere kwalitatieve producten van textiel ontwikkeld voor baby en peuter. Het liefst nèt een beetje anders, en altijd met een innovatieve twist of een dubbelfunctie.
Onze producten zijn van zeer goed kwaliteit, dit vinden wij erg belangrijk en staat daarom hoog in het vaandel.
 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel