Kom je ook naar Uitgeest? Sibble heeft een leuke Special Sale avond, leuke Sibble artikelen voor hele leuke prijsjes!
Je kan een mooie set voor je Maxi Cosi samenstellen, gewoon dezelfde collectie als in de webshop, maar dan met een hele leuke korting. Op deze avond in de winkel geven we maar liefst 15% op de gehele collectie! Uiteraard helpen we je met het samenstellen voor de allerleukste combinatie.

We hebben ook artikelen van de oude collectie, B-keus, samples, mutsjes, sjaaltjes, bandana's, badcapes, en nog veel meer, deze gaan voor echte spotprijsjes weg!
Ook verkopen we een aantal (tweedehands) Maxi Cosi's voor een klein prijsje, dus je kan helemaal compleet de deur uit ;-)
We beginnen om 17.00 uur en om 21.00 uur breien we er een eind aan.

Leuk als je komt! Ruime parkeerplek voor de deur.

Gladiolenpad 3, 19911 AZ Uitgeest


groetjes, Floor&Anouk

Waarom kiezen voor Sibble?

Gegarandeerd 
  superkwaliteit


Vochtopnemend 
  100% katoen


Egen ontwerp, 
  perfecte pasvorm


Niet goed geld terug

Vóór 22.30 besteld, 
  direct verstuurd


Unieke online 
  Aankleed-Tool


Handgemaakt 
  in Europa


Hulp nodig?
  Onze Klantenservice
  op Social Media
  helpt je snel
  en vakkundig!


Zeer goede service

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Even voorstellen; wij zijn Anouk en Floor van Sibble. Dé bedenkers van het door ons gepatenteerde en los verkrijgbare zonnekapje voor de Maxi Cosi.
Toen we zelf een kleintje kregen vonden we het standaard kapje dat op de Maxi Cosi zit niet goed genoeg; Teveel zon, wind en kou kwam toch in baby's gezichtje terecht. De maxi Cosi - die je in de praktijk een stuk vaker gebruikt dan alleen in de auto - was zó ontzettend saai. We hebben een compleet ander ontwerp gemaakt, los verkrijgbaar, universeel, en het blijft goed zitten. Na het succesvolle zonnekapje (de ColorCap) kregen we de smaak te pakken en hebben we allerlei andere kwalitatieve producten van textiel ontwikkeld voor baby en peuter. Het liefst nèt een beetje anders, en altijd met een innovatieve twist of een dubbelfunctie.
Een goede kwaliteit is erg belangrijk voor ons, er is al genoeg mindere kwaliteit op de markt!
 

Sample Sale

Wij organiseren regelmatig een gezellige Sample Sale in de winkel in Uitgeest. Je kan dan samen met andere jonge moeders (of moeders in spé) gezellig shoppen voor mooie Sibble producten met flinke kortingen. Je kan naar hartelust combineren, passen, voelen en nog eens twijfelen. Houdt de agenda in de gaten! We proberen zeker eens in de 2 maanden een gezellige Sample Sale-avond te organiseren.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel