Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Zwart witte Maxi Cosi Kap Leaf

Stijlvol Maxi-Cosi zonnekapje Leaf, beschermt je baby goed tegen zon, wind en lichte regen.

29,95

Sibble heeft naast mooie Maxi Cosi hoezen prachtig ontworpen zonnekappen voor je Maxi Cosi. Het ontwerp is anders als het standaard kapje van je Maxi Cosi, deze stevige kap zit om de beugel van je Maxi Cosi heen, en door de haaks aangestikte rand glijdt de zonnekap niet van de beugel af, maar blijft juist strak zitten. Ook als je je beugel naar achter plaatst, blijft de maxi Cosi zonnekap prachtig zitten. De elastieken die je onder de beugelknop plaatst zijn voorzien van elastiek met antislip. Op deze manier glijden de elastieken niet van de beugel af. Je moet zorgen dat je de elastieken niet te ver naar binnen plaatst, want anders blokkeer je het kliksysteem waarmee je de Maxi Cosi op  je wagen zet. Met de antislip-elastoeken is dat ook niet nodig, de kap blijft prima zitten op de onderzijde van de knop van je beugel.

Je kan de Maxi Cosi nog gewoon dragen, omdat we een opening in de bovenkant hebben gemaakt. Je kan hier je hand of je arm gewoon doorheen halen. En je kan de opening gebruiken om even naar je kindje te spieken!

De Maxi Cosi wordt veel vaker gebruikt als alleen maar in de auto. Je klikt hem even op het onderstel van je wagen voor een boodschapje, of als je je andere kindje van school haalt of een wandelingetje maakt. ​De Maxi Cosi is vaak veel te zwaar om te tillen, zeker als je baby wat groter wordt.
Wel belangrijk dat je je kindje niet te lang achter elkaar in de Maxi Cosi vervoert. Maximaal 2 uurtjes, daarna weer lekker in de wagen, in de box of in bed, anders is het niet goed voor het ruggetje en hoofdje.

Kindjes zitten tot ca 13-15 maanden in de Maxi Cosi, omdat het de veiligste manier van vervoeren is. De beentjes van je baby mogen gerust een eindje uitsteken, pas als de bovenkant van de oren van je kindje boven de rand uitkomen, wordt het tijd voor een andere autostoel. Men stapt in de regel veel te snel over naar een grotere autostoel, terwijl het kindje nog niet zelfstandig kan zitten. Informeer jezelf ook altijd even op Veilig Verkeer Nederland.