Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Voetenzak 'BabyBorger' WarmGrey

Houd je baby lekker warm in de Maxi-Cosi, buggy of wandelwagen met deze zachte inwikkeldeken van Sibble.

49,95

visibility
shopping_cart

Voetenzak Maxi-Cosi BabyBorger WarmGrey

Prachtige dikke voetenzak voor in de maxi-cosi, in 3 mooie poederkleuren

39,95

De warme voetenzak De 'BabyBorger' is een handige en multifunctionele baby voetenzak die op diverse manier gebruikt kan worden. 

Je kan je baby zeer snel, heerlijk warm inwikkelen, zodat je kindje geen jasje nodig heeft. Doordat je de voetenzak tot 3 lagen over elkaar kan vouwen, kun je kiezen voor wat warmer of juist wat koeler.
Uitgevouwen kan de voetenzak worden gebruikt als een zacht hartvormig speelkleedje dat je altijd bij je hebt. Ideaal als je bijvoorbeeld op visite bent.

BabyBorger Voetenzak Een musthave voor onderweg.
Je kan de Babyborger makkelijk gebruiken in zowel een 3- als 5 punts gordel, en kan dan ook prima gebruikt worden in de maxi-cosi of kinderwagen.
In de auto is het heel fijn dat je de voetenzak iets uitvouwt en je slechts 1 laagje over je kindje legt, zo is het niet te warm. Weer buitengekomen, vouw je de flappen weer over je kindje heen, en gebruik je de 3 lagen. Zo is het weer een heerlijk warme deken.
De voeten is aan de onderzijde vastgestikt, zodat de voetjes van je kindje niet uit kunnen steken en dus lekker warm blijven.