Vind jouw Maxi Cosi bekleding op de Sample Sale Avond

Donderdag 20 December van 17.00 tot 21.00 uur is er weer een Sample Sale bij Sibble! Kom je ook gezellig langs?

Wil je de producten van Sibble een keer in het echt zien en voelen? Kun je ondanks onze online AankleedTool toch geen keuze maken? Of wil je de allerleukste combinaties eens in het echt bekijken?

Dat kan! Sibble heeft regelmatig Special Sale avonden. Je kan een mooie set voor je Maxi Cosi samenstellen, gewoon dezelfde collectie als in de webshop, maar dan met een hele leuke korting. Op deze avond in de winkel geven we maar liefst 20% op de gehele collectie! We helpen je met het samenstellen van de állerleukste combinatie.

Uiteraard hebben we al onze producten Maxi Cosi hoezen, zonnekappen, schermpjes, voetenzakken en veel meer moois uitgestald, je mag alles zien, voelen en proberen. 

We hebben ook artikelen van de oude collectie, B-keus, samples, mutsjes, sjaaltjes, bandana's, badcapes, en nog veel meer, deze gaan voor echte spotprijsjes weg!
We verkopen ook een aantal (tweedehands) Maxi Cosi's voor een klein prijsje, dus je kan helemaal compleet de deur uit ;-)

We beginnen om 17.00 uur en om 21.00 uur breien we er een eind aan.

Uitgeest ligt in de driehoek tussen Amsterdam, Alkmaar en Haarlem, en is goed te bereiken via de snelweg.
We hebben ruime parkeerplek voor de deur. Leuk als je komt!

Gladiolenpad 3, 19911 AZ Uitgeest. 0251 827371

Donderdag 20 December van 17.00 tot 21.00 uur is er weer een Sample Sale bij Sibble! Kom je ook gezellig langs?


See you then! Floor&Anouk

En wie weet ga jij wel de deur uit met de mooiste Maxi Cosi bekleding Set
Waarom kiezen voor Sibble?

Gegarandeerd 
  superkwaliteit


Vochtopnemend 
  100% katoen


Egen ontwerp, 
  perfecte pasvorm


Niet goed geld terug

Vóór 22.30 besteld, 
  direct verstuurd


Unieke online 
  Aankleed-Tool


Handgemaakt 
  in Europa


Hulp nodig?
  Onze Klantenservice
  op Social Media
  helpt je snel
  en vakkundig!


Zeer goede service

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Over ons

Even voorstellen; wij zijn Anouk en Floor van Sibble. Dé bedenkers van het door ons gepatenteerde en los verkrijgbare zonnekapje voor de Maxi Cosi.
Toen we zelf een kleintje kregen vonden we het standaard kapje dat op de Maxi Cosi zit niet goed genoeg; Teveel zon, wind en kou kwam toch in baby's gezichtje terecht. De maxi Cosi - die je in de praktijk een stuk vaker gebruikt dan alleen in de auto - was zó ontzettend saai. We hebben een compleet ander ontwerp gemaakt, los verkrijgbaar, universeel, en het blijft goed zitten. Na het succesvolle zonnekapje (de ColorCap) kregen we de smaak te pakken en hebben we allerlei andere kwalitatieve producten van textiel ontwikkeld voor baby en peuter. Het liefst nèt een beetje anders, en altijd met een innovatieve twist of een dubbelfunctie.
Een goede kwaliteit is erg belangrijk voor ons, er is al genoeg mindere kwaliteit op de markt!
 

Sample Sale

Wij organiseren regelmatig een gezellige Sample Sale in de winkel in Uitgeest. Je kan dan samen met andere jonge moeders (of moeders in spé) gezellig shoppen voor mooie Sibble producten met flinke kortingen. Je kan naar hartelust combineren, passen, voelen en nog eens twijfelen. Houdt de agenda in de gaten! We proberen zeker eens in de 2 maanden een gezellige Sample Sale-avond te organiseren.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel